Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Кримському мосту у ніч на понеділок зупинили рух через якусь «надзвичайну подію», повідомляє місцева окупаційна влада. Йшлося про два потужні вибухи та серйозні пошкодження мосту у районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю.

Джерела «Української правди» повідомили, що атака була спецоперацією СБУ та ВМС. «До нічного підриву Кримського мосту причетна СБУ та Військово-морські сили України», – заявив співрозмовник видання. Міст атакували за допомогою надводних дронів. Водночас речник ВМС Дмитро Плетенчук у коментарі «Суспільному» сказав, що не має такої інформації, та закликав дочекатись офіційних повідомлень.

Російська окупаційна влада закликає «утриматися від поїздок через Кримський міст». Рух через Керченську протоку закрито: і обидві нитки мосту, автомобільну і залізничну, і поромну переправу. Пізніше державне російське агентство ТАСС повідомило, що рух залізничного транспорту мостом відновили.

ЗМІ окупантів стверджують, що на мосту в автомобілі загинуло подружжя, їхня донька 14-річна донька госпіталізована.

Кримський міст стратегічно важливий як для постачання анексованого Криму, так і для перекидання живої сили, техніки та озброєнь.

Восьмого жовтня минулого року на мосту стався вибух.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button