Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Руслан Кандибор. Фото: liga.net

Кияни просять мера Віталія Кличка звільнити директора Департаменту транспортної інфраструктури Руслана Кандибора. Відповідна петиція набрала шість тисяч голосів за 29 днів.

У червні учасники Київського форуму міської мобільності 2023 закликали Кличка звільнити директора Дептрансу Кандибора за некомпетентність. Також представники громадських організацій виступили з цією вимогою на засіданні Київради.

Учасники форуму підписали транспорту декларацію до Кличка. Першим пунктом була вимога звільнити Департаменту транспортної інфраструктури, який за майже два роки на посаді системно протидіяв розвитку транспортної інфраструктури міста у напрямках, які передбачено Стратегією до 2025 року – а саме безбар’єрність, зв’язна велоінфраструктура, розвиток громадського транспорту.

У нещодавньому інтерв’ю виданню «Ліга» він заявив, що «кожна негативна реклама — це також реклама». За словами Кандибора, критикувати його може лише той, хто нічого у своєму житті не побудував.

«Хочу подякувати також за те, що вчергове нам не дають розслаблятися. Але я б дуже хотів, щоб це не було повʼязано з політикою. Я готовий до конструктивних розмов зі спільнотою. Однак ніхто з цих активістів ніколи до мене не підійшов — за час війни я нікого з них не бачив і не чув», – сказав директор Дептрансу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button