Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: twitter.com/christogrozev

Близько четвертої ранку 24 липня Москва зазнала атаки безпілотників. Місцеві медіа та соцмережі публікують кадри пошкоджених будинків на Комсомольському проспекті, 17, у кварталі, де скупчено будівлі міноборони, зокрема військовий університет і військовий оркестр. Неподалік також розташовано власне будівлю мінооборони.

Голова осінт-розвідки Христо Грозев повідомляє, що навпроти розташовано кіберштаб російської розвідки та хакерського угрупування Fancy Bear, а також кілька секретних управлінь розвідки.

Інший дрон впав на Ліхачовському проспекті. Пошкоджено будівлю бізнес-центру.

Тим часом в окупованому Криму безпілотники влучили по складу боєприпасів у Джанкойському районі. З прилеглих сіл евакуюють людей. Також уламками, за словами окупаційної влади, пошкоджено приватний будинок у Кіровському районі.

«Вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів. Щоб там не відбувалося, але цього буде більше», — прокоментував міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

30 травня безпілотники врізалися в три багатоквартирні будинки на південному заході Москви. Росіяни заявили, що в атаці брали участь вісім дронів.

Четвертого липня російська влада повідомляла про збиття чотирьох українських безпілотників на підльоті до Москви.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button