Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Рома Каплан

Репер Паліндром (Степан Бурбан) анонсував свій вересневий сольний концерт з презентацією майбутнього альбому «Найліпші питання собі» (2023).

Минулого року, з презентацією альбому «Придумано в черзі» (2022) Паліндром двічі зібрав повну залу Малої Опери – цьогоріч Степан хоче зібрати усіх в рази більшому Bel’Etage.

Майбутній альбом «Найліпші питання собі» відрізнятиметься своїм оновленим звучанням – вперше Степан Бурбан переміщає концертне звучання проєкту на студійний запис і фіксує його з живими інструментами. Водночас, зберігаючи естетику іграшкової музики, аби вона була добре збалансованою з живою грою інструментів.

Паліндром – проєкт Степана Бурбана зі Львова. «Його твори несуть у собі різноманітну музичну палітру, красу лірики та силу мови», – пишеться в анонсі концерту. Разом зі Степаном на сцені під час концертів – його шкільний товариш, музикант Ігор Монтеск’є, Ілля Орлов та Володимир Гладкий. Сам Степан інтерпретує свій проєкт так: «Паліндром – це не просто тексти, а музична сповідь артиста. Кожен з моїх шлягерів наповнений щирістю, душевністю, мелодійністю. Візитною карткою Паліндрома є життєвий позитив і гарний настрій, що наповнює кожну композицію».

Частина коштів, виручених з концерту, буде спрямована на волонтерські запити для ЗСУ.

Це вже четвертий повноцінний альбом виконавця. Окрім лонгплеїв, низки синглів та спільних композицій з іншими українськими музикантами, Паліндром також записав саундтрек «Не дожив» до документального фільму «Ваш Василь» про поета Василя Стуса.

Степан також режисує власні кліпи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button