Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві повністю демонтували старий шляхопровід на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. «Київавтодор» обіцяє прокласти новий обіцяють до кінця цього року.

Цього тижня дорожники мають розпочати бетонувати верхню частину фундаменту – монолітні ростверки. Під час реконструкції Дегтярівського шляхопроводу на розв’язці продовжують облаштовувати з’їзди та заїзди. Наразі на будівельному майданчику працює ще одна бурова установка для спорудження паль другого етапу робіт, що дозволить пришвидшити процес відбудови споруди.

Новий шляхопровід у Шевченківському районі буде на один метр вищим і на 12 метрів ширшим. Останнє дозволить облаштувати на ньому велодоріжки та пішохідні тротуари.

Дегтярівський шляхопровід перекритий з 13 червня до 30 листопада у звʼязку зі стартом реконструкції.  на час робіт рух шляхопроводом закрито, а рух На розв’язці організували за принципом турбіни. Проїзд забезпечено в усі напрямки, працюють тимчасові світлофори.

У КМДА стверджували, що старий шляхопровід перебував в аварійному стані. Згідно з даними «Прозоро», вартість реконструкції розв’язки з будівництвом нового шляхопроводу – 934 млн гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button