Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Alltransua

Чернівці оголосили тендер на придбання 50 нових тролейбусів за кошти Європейського інвестиційного банку.

Планується закупити 35 дносекційних тролейбусів. Це 12-метрові тролейбуси із аварійним автономним ходом до одного кілометра. Ще п’ять односекційних з автономним ходом матимуть запас на 25–30 кілометрів — такі обслуговуватимуть райони міста без контактних дротів. Десять будуть гармошками з двома обладнаними тяговими двигунами. Пропозиції від виробників транспорту прийматимуть до 21 вересня.

У березні заступник міського голови Євгеній Маховіков повідомляв, що проєкти закупівлі затверджені на Керівному комітеті – схвалення профільними міністерствами і банком. Він додав, що Чернівці – перше і поки що єдине місто в Україні, яке пройшло цей ключовий етап.

Хмарочос писав, що Чернівці закуплять десять вживаних автобусів за понад 20 мільйонів гривень. У транспорті мають бути валідатори та кондиціонери, а також системи GPS. Тролейбусне управління планує закупити десять одиниць транспорту марки Mercedes-Benz О 530 Citaro. Вартість одного автобуса – понад 2 мільйони гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button