Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: LOGAN WEAVER / Unsplash

Платформа MY ART запрошує митців взяти участь в онлайн-виставці фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week. Тема фестивалю — пам’ять.

Заявки можуть подавати усі митці, які працюють з темами дослідження культури пам’яті, історії національної та особистісної ідентичності.

Це може бути оцифрований живопис, графіка, фотографія, цифровий колаж, відео та саунд арт, анімація, VR, AR. Художники можуть подавати більш як один твір. Перевагою надаватимуть роботам, що створені як рефлексія на події повномасштабної війни в Україні.

Заявки на участь приймають за посиланням до 15 серпня.

Онлайн-галерею з роботами відібраних учасників презентують восьмого вересня. Також буде створено друкований каталог з творами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button