Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23597 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До Дня Незалежності України в Uklon вирішили підсвітити причини, що саме робить українців – незалежними.

Відтак, у застосунку Uklon зʼявилась інтерактивна мапа України. Потрусивши її, виникає пін, який розкриває причини незалежності громадян країни. Наприклад, «Незалежні, бо прихистимо хвостатих», «Незалежні, бо рухаємо свою країну» або ж «Незалежні, бо нам личить русофобія. І тобі!».

Крім цього, з нагоди свята у компанії забрендували 190 автомобілів по всій країні з концепцією «Світ очима незалежної людини». Під час поїздки райдер зможе роздивитися країну в улюблених кольорах українів, дивлячись крізь вікно. За фото, зроблене у забрендованій автівці, пасажир матиме змогу отримати промокод на наступну поїздку.

«Мапа незалежних людей – це не лише нагадування про сміливість і незламність українців, вона – втілення єдності. Незалежно від того, у якому куточку країни перебувають наші люди, вони обʼєднані спільним болем, переживанням, труднощами, і, звісно ж, радощами. Своєю ініціативою ми вирішили нагадати людям, що робить нас незалежними і посилити цю історію поїздками з Uklon, протягом яких райдер може насолодитися незалежністю нашої країни крізь призму рідних кольорів», – зазначає Вікторія Ковальова, Head of Brand & Communications Uklon.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button