Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До Дня Незалежності України бренд FROLOV та державне підприємство Antonov створили перший офіційний мерч для авіаційного бренду. Про це пише Vogue.

Це перша колаборація державного підприємства «Антонов» з українським дизайнером. До дропу увійшли футболки трьох дизайнів, світшот та худі. Майбутні релізи обіцяють більше айтемів-сюрпризів згодом. Весь прибуток від продажів речей колаборації буде переданий на відбудову найбільшого транспортного літака у світі Ан-225 «Мрія», який знищили росіяни під час невдалої спроби захоплення аеродрому у Гостомелі у лютому 2022 року.

Над принтами дизайнери співпрацювали з українським художником Вовою Воротньовим. Велика увага присвячена деталям, де логотипи «Мрії» та «Антонов» є головними акцентами. Світшоти та худі виконані у поєднанні білого та сірого кольору, що наслідують реальні кольори «Мрії». Унікальний ніс літака, який є нестандартним елементом для літакобудування, тому що він підіймається вгору, нагадує за конструкцією капюшон, тож у худі його прикрасили жовто-блакитними стрічками, які повторюють ліврею літака.

Центральним графічним символом є сім та три крапки. Вони відображають те, що відрізняє літак від будь-якого іншого літака у світі: шість двигунів (по три на кожному крилі) та семиколісне шассі. Саме тому на речах представлені крапки, що символізують ці риси: на світшоті шість крапок відображають шість двигунів на крилах. А сім крапок на худі нагадують шассі.

Для виробництва колекції бренди звернулись до видатної української трикотажної фабрики «Роза».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button