Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Kate Bezzubets / Unsplash

У Києві запроваджують новий формат перепусток на пересування автомобілем під час комендантської годин. Вони почнуть діяти від 25 вересня, повідомляє КМВА.

Заявки на отримання нових перепусток можна подавати з четвертого вересня до Центрального управління Військової служби правопорядку. Старі перепустки слід повернути в ту ж установу.

«Система перепусток повинна систематично оновлюватися, аби ними користувалися лише ті, хто відноситься до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади», — пояснює голова військової адміністрації Сергій Попко.

Перед цим формат перепусток оновлювали у лютому цього року.

Перепустки заборонено розміщувати під склом автомобіля або на іншому видному місці. Їх слід показувати виключно на вимогу правоохоронців чи військових.

Комендантська година у Києві та області триває з 00:00 до 5:00. Напередодні столичним ресторанам і барам дозволили працювати на годину довше — до 23:00. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button