Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко відкриває заклад полтавської кухні у колишньому приміщенні заводу «Арсенал».

Він запустить новий заклад разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед», бістро «Інші» й бару «Інші бар» Інною Поперешнюк. Про це вона повідомила в соцмережах.

За її словами, бістро запрацює за адресою вулиця Князів Острозьких, 8. Відкриття планують найближчим часом. У закладі можна буде спробувати канонічне та приготоване за авторськими рецептами слобожанське м’ясо й іншими стравами родом із Полтавщини.

«Частинка моєї коханої Полтавщини відтепер в історичному центрі Києва, на Арсенальній! Зовсім скоро тут годуватимуть канонічним слобожанським мʼясом… і неканонічним теж. Бістро «Полтава» для нас з Євгеном Клопотенко — це про нову українську гастрономію, обійняту сучасним українським продуктом. Щоби смачно, щоби ситно, щоби сучасно!», — написала вона.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button