Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко відкриває заклад полтавської кухні у колишньому приміщенні заводу «Арсенал».

Він запустить новий заклад разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед», бістро «Інші» й бару «Інші бар» Інною Поперешнюк. Про це вона повідомила в соцмережах.

За її словами, бістро запрацює за адресою вулиця Князів Острозьких, 8. Відкриття планують найближчим часом. У закладі можна буде спробувати канонічне та приготоване за авторськими рецептами слобожанське м’ясо й іншими стравами родом із Полтавщини.

«Частинка моєї коханої Полтавщини відтепер в історичному центрі Києва, на Арсенальній! Зовсім скоро тут годуватимуть канонічним слобожанським мʼясом… і неканонічним теж. Бістро «Полтава» для нас з Євгеном Клопотенко — це про нову українську гастрономію, обійняту сучасним українським продуктом. Щоби смачно, щоби ситно, щоби сучасно!», — написала вона.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button