Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 306 днів. За цей час ми опублікували 26374 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/titkaklara

На вулиці Воздвиженській, 22 відкрилася перша кулінарія від мережі пиріжкових «Тітка Клара». Незабаром така з’явиться й на Подолі.

Це новий для мережі формат, де продавають готові коробки з обідами: основна страва та гарнір. Також у меню салати, супи й десерти.

«Ми тестували готові страви у нашій пиріжковій на Кирилівській та буфетах у бізнес-центрах. Нашим гостям це дуже сподобалось, і тоді ми вирішили розширити цей проєкт», — розповів The Village Україна засновник мережі Андрій Пінчук.

Обіди коштують 150 гривень. Це може бути рис з овочами та куркою теріякі; тефтелі з картопляним пюре; гречка з котлетами зі свинини; вареники з телятиною. Окрошка — 74 гривень, борщ — 80 гривень.

Наступного тижня «Кулінарію» запустять на вулиці Костянтинівській, 19. 

Гречку з котлетою також готують у новому закладі «Міська їдальня» на Львівській площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button