Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Andrew Ebrahim / Unsplash

У Харкові будуватимуть першу в Україні підземну школу, яка відповідатиме найсучаснішим нормативним вимогам до захисних споруд, заявив міський голова Ігор Терехов.

«Таке укриття дасть змогу продовжити безпечне очне навчання тисячам харківських дітей навіть під час ракетних загроз», — написав він.

Нагадаємо, що до початку цього навчального року в Харкові облаштували навчальні класи для школярів у метрополітені. Підземка довший час була одним із найбезпечніших місць міста, розташованого близько до російського кордону. 

Спершу планували повернути школярів за парти на перших поверхах шкіл — так би вони втигали спуститися в укриття. Але росіяни продовжуть обстрілювати Харків, зокрема ракетами С-300, комісія скасувала позитивні висновки щодо частини сховищ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button