Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: @place_kharkiv

На Північній Салтівці у Харкові реконструювали дев’ятиповерхівку, пошкоджену російськими обстрілами.

Будинок у процесі відновлення

Йдеться про будинок на вулиці Наталії Ужвій, 80, повідомляє Редпост. Він зазнав руйнувань одним із першим після початку повномасштабного вторгнення. Частина першого під’їзду обвалилася до шостого поверху.

У відновленому будинку тривають внутрішні роботи — тинькують і фарбують під’їзди та сходові клітки. Часткові ремонти ідуть всередині квартир, які постраждали безпосередньо від прильоту. 

Квартал між вулицями Ужвій та Метробудівників — один із найсильніше поруйнованих. Поряд із щойно відновленим будинком — 16-поверхівка на Ужвій 82, яка стала одним із символів обстрілів Харкова. Росіяни скинули на неї авіабомбу п’ятого березня 2022 року, світлини облетіли світові медіа. 

Міська влада заявляла, що на Північній Салтівці можна буде реконструювати всі будинки, крім цієї 16-поверхівки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button