Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: SHOWTIME

У листопаді виходить сатиричний американський телесеріал «Прокляття» (The Curse) про подружжя, яке намагається зробити собі ім’я на допомозі міській спільноті.

Дія відбувається в Еспаньолі — передмісті Санта-Фе, штат Нью-Мексико, зйомки проходили там само. Зовсім поряд розташовано Лос-Аламос — місце створення першої атомної бомби, і цю асоціацію творці вибудовують зовсім не випадково, зазначає BBC.

У головних ролях — голлівудська зірка Емма Стоун та канадський комік Натан Фідлер. Їхні герої володіють девелоперською компанією та виготовляють енергоефективні будинки з дзеркальними фасадами. На своєму шляху до успіху вони всіляко демонструють свої добрі наміри та палке бажання підтримати місцеву спільноту, насамперед етнічні меншини та бідні родини.

«Вони вдаються до альтернативного підходу до джентрифікації громади. Хочуть робити це етично, нікому не нашкодити. І вирішують перетворити це на телевізійне шоу», — розповідає GQ режисер Бенні Сафді.

В наступних серіях оприявнюються упередження та лицемірна поблажливість, що стоять за добрими намірами подружжя. Так, герой Фідлера дарує дівчинці на парковці стодоларову банкноту просто щоб попозувати перед камерами, але відразу шкодує та відбирає гроші. Дівчинка проклинає його у відповідь — звідси й назва серіалу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button