Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівництво метро на Виноградар відновлять після коригування проєкту та зміни підрядника, розповів у коментарі «Твоє Місто» начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

З початку повномасштабного вторгнення будівництво гілки було зупинене, а з початку 2023 року підрядник відновив роботи на відкритій ділянці, коментує Брагінський. Підрядник зробив кріплення котловану, але зараз роботи не проводяться через коригування проєкту.

«Крім того, будуть оголошені нові торги на визначення нового підрядника, адже нинішній договір не буде дійсним після коригування проєкту. От після цього ми відновимо будівництво», – прокоментував начальник підприємства.

Брагінський запевняє, що метро буде побудоване з гарантією у 100%. До цього роботи планували відновити у вересні, а до кінця 2024 року обіцяють здати дві метро «Мостицька» та «Варшавська».

Наразі готовий тунель від станції «Сирець» до «Мостицької», завершено будівництво основних вентиляційних конструкцій, облаштовано огороджувальні конструкції методом «стіна в ґрунті» та закріплено котлован металоконструкціями.

Нагадаємо, минулого року поліція провела майже 30 обшуків за адресами компаній, залучених у будівництві метро на Виноградар.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button