Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Львівська міська рада

У пʼятницю у Львові закрили один з автомобільних вʼїздів на площу Ринок, повідомили у Львівській міській раді. Причиною цьому став інцидент з блогеркою, яка минулого тижня, виїжджаючи з парковки ресторану, проїхалась пішохідною зоною Площі ринок.

Відтепер виїзд із площі Підкови, де розташований ресторан «Fashion club», на вул. Театральну закритий – там встановили антипаркувальний стовпець. Виїхати з парковки ресторану, як і заїхати на неї, можна лише через проспект Свободи, повідомляє керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

У департаменті наголосили, що люди, які приїжджають до Гарнізонного храму на міську церемонію прощання із захисниками, можуть і надалі паркувати свої авто на пл. Катедральній. У цьому їм допомагатимуть працівники «Муніципальної варти», які контролюють в’їзд автівок у пішохідну зону центру міста.

Нагадаємо, 9 листопада у Львові стався інцидент – київська блогерка, гучно слухаючи російську музику, проїхалась площею Ринок. Вона виїжджала з парковки ресторану, який знаходиться поруч із Площею ринок, і замість того, щоб повернути праворуч, на проспект Свободи, блогерка повернула ліворуч та через вул. Театральну заїхала на площу Ринок.

«Водійка грубо порушила правила дорожнього руху, свідомо проігнорувала заборону повороту ліворуч, демонстративно опустила бокове вікно та увімкнула голосніше російську “попсу”», – прокоментував тоді Олег Забарило.

Нагадаємо, у жовтні Львівська міськрада представила сім можливих місць розташування перехоплювальних паркінгів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button