Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

GladPet – це український сервіс безкоштовних ветеринарних онлайн-консультацій для власників тварин, що не мають змоги відвідати ветеринара через воєнні дії або вимушену еміграцію.

На початку організація постачала корми та медикаменти у різні куточки України, розповідає видання «Люк», проте потім виявилось, що цього недостатньо. Власники тварин у постраждалих регіонах та ті, хто вимушені були залишити свої домівки, часто не мали доступу до ветеринара. Тому GladPet разом з лікарями харківської ветклініки «Пес і Кіт» та міжнародною організацією «Ветеринари без кордонів» (VWB) організували безкоштовні онлайн-консультації.

Ілюстрація: Mind Style/Facebook
Ілюстрація: Mind Style/Facebook

За понад рік роботи фахівці вже надали близько 4000 консультацій, завдяки чому врятували понад 3600 тварин – найбільше в Київській (644), Харківській (526) та Дніпропетровській (364) областях. Серед найпоширеніших проблем зі здоровʼям тваринок ветеринари назвали три: дерматологічні проблеми, розлади травлення та проблеми сечовидільної системи. Найчастіше власники домашніх улюбленців звертались з котами, трохи рідше – з собаками, та ще рідше – з іншими видами тварин.

Скріншот із сайту GladPet

Окрім безкоштовних консультацій, GladPet також допомагає знайти дім безпритульним тваринам. На сайті проєкту можна обрати собі улюбленця та подарувати йому новий дім.

Щоб отримати безкоштовну онлайн-консультацію від GladPet, зателефонуйте за номером +380800351428, запишіться на консультацію за посиланням або напишіть у Telegram. Консультації надають щодня з 10:00 до 19:00.

Нагадаємо, у Києві лише 27% квартир можна орендувати з тваринами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button