Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Josie Weiss / Unsplash

Чоловік віз із Чорнобильської зони відчуження три тонни кори, пояснивши прикордонникам, що продаватиме її у Києві як елемент ландшафтного дизайну.

У своєму повідомленні прикордонна служба назвала це «ландшафтним дизайном з присмаком екологічної катастрофи».

Кору водій вантажівки віз із тієї частини зони, що на Житомирщині. При собі не мав дозволів та довідок про дозиметричний контроль.

Викликані поліцейські встановили, що соснову кору чоловік назбирав у зоні радіоактивного забруднення та перевозив до Києва, аби продати для використання у ландшафтному дизайні, повідомила Суспільному речниця поліції Житомирщини Вікторія Дубовик.

Вантаж вилучили та проводять розслідування за частиною 2 статті 15 та частиною 3 статті 267-1 Кримінального кодексу — порушення вимог режиму радіаційної безпеки та «закінчений замах на правопорушення».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button