Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: пресслужба McDonald’s

27 листопада Кропивницькому почав працювати перший в місті McDonald’s.

Заклад розташовано на розі вулиць Велика Перспективна та Преображенська — в Центральному сквері. Деякі жителі Кропивницького виступали проти будівництва у сквері, а одна жінка навіть голодувала на знак протесту.

В McDonald’s запевняють, що опитування показало, що 74% кропивничан підтримують ідею відкриття ресторану саме у Центральному сквері.

Фото: Суспільне Кропивницький

Він розрахований на 129 гостей у залі та 144 на терасі. Працють термінали самообслуговування, де можна зробити й оплатити замовлення та забрати його або самостійно, або обрати опцію принести до столика.

У пресслужбі компанії стверджують, що новий ресторан — енергоефективний. Під час будівництва використали сучасні теплоізоляційні матеріали та обладнання. Встановили система рекуперації та теплові насоси для суттєвого заощадження енергії.

Окремі контейнери дозволяють розділяти папір, пластик, стаканчики, рідину та інше. Відсортоване сміття йде на переробку: наприклад, холдери для напоїв виготовляються з перероблених картонних коробок.

МакДрайв буде оснащений модернізованими цифровими дисплеями для розміщення замовлення, а за кілька тижнів буде доступна доставка через послугу McDelivery.

Заклад попередньо працюватиме з 7:00 до 22:00. Під час повітряної тривоги «МакДональдс» зачиняється, робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги. 

Разом із новим рестораном у Кропивницькому в Україні відтепер працюють 98 закладів McDonald’s.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button