Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Kyiv City Express/Telegram

У музеї залізничних мініатюр Miniland.UA створили маленьку копію київської кільцевої електрички, повідомили у телеграм-каналі Kyiv City Express.

Його відвідувачі зможуть побачити реалістичний макет, яким курсують поїзди електрички. Окрім потягів тут представлені спальні та вантажні вагони, технічні будівлі, залізничні станції та навіть маленьких пасажирів.

Мініатюра вокзалу Івано-Франківська. Фото: Miniland.UA

Окрім кільцевої електрички, на макеті площею 87 м2 є копії будинків, вокзалів Івано-Франківська та Гайворона, Трипільської ТЕС, мосту-віадуку у Ворохті та десятки інших відомих споруд України. Завдяки підсвітці у мінімісті день змінюється на ніч, а білборди та ліхтарі яскраво сяють.

Мініатюра Трипільської ТЕС. Фото: Miniland.UA

До 31 грудня у музеї діє знижка 30% за кодовим словом «Еконація». Експозицію можна побачити з середи по пʼятницю з 15:00 до 20:00, а у суботу та неділю музей працює з 11:00 до 20:00.

Miniland.UA знаходиться у ТРЦ Blockbuster Mall, що на проспекті Степана Бандери, 34-В.

Нагадаємо, на Михайлівській площі встановили розстріляну ірпінську електричку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button