Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/kp.ktu.konotop

На маршрутах у Конотопі працює лише п’ять із 23 трамваїв, подарованих Варшавою, повідомляє канал Націонал-Урбанізм.

Трамвайні вагони Konstal 105NA привезли із Польщі на Сумщину на початку цього року.

Ще 25 трамваїв Tatra T6A5 дарує чеська Острава — їх уже почали доставляти до Конотопа. Таким чином, незабаром місто матиме 48 додаткових трамваїв.

До повномасштабного вторгнення в Конотопі було менш як 10 справних трамваїв.

«Незрозуміло, як місто збирається збільшувати (випуск) аж уп’ятеро чи навіть утричі. Ймовірно, відповідь на питання — ніяк, адже забракне і водіїв, і пасажирів, і місця у депо, — коментують автори каналу. — Зважаючи на гостру потребу у вагонах харківських підприємств, передача такої великої партії маленькому Конотопу виглядає двічі дивно».

Зі сторінок міськради відомо, що місто активно шукає водіїв. Стверджують, що зарплата — вища за середню в Конотопі. Також запевняють, що планують вивести на маршрути усю електротехніку, яка прибула з Євросоюзу.

У лютому цього року проїзд в електричному транспорті Конотопа зробили безкоштовним.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button