Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: transport-publiczny.pl

Варшава подарує Конотопу 23 трамвайні вагони — старі польські Konstal 105Na, повідомляє Transport Publiczny.

У Варшаві ці трамваї знімають з експлуатації, заміняючи на нові Hyundai. Старі вагони планували здати на металобрухт, але Конотоп звернувся до варшавського муніципалітету з проханням по допомогу.

Вагони мають переобладнати для руху на ширших українських коліях 1520 мм. Однак перша партія вже готова до транспортування. До кінця лютого планують доправити в Конотоп перші 13 вагонів.

На знак подяки Конотоп перейменував одну зі своїх вулиць на Варшавську. Так само ще одну вулицю назвали Остравською на честь чеського міста, яке передало автобуси.

Раніше варшавці передали дві машини для ремонту тролейбусної контактної мережі Івано-Франківську та автобуси — Миколаєву. Києву подарують списані вагони метро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button