Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Архітекторка Анна Іскіердо та Фонд архітектурної палати України відкрили збір «Крила архітекторів» на 1 000 FPV-дронів для бригади Буревій, яка зараз перебуває «на нулі». За шість днів вже зібрали понад один мільйон гривень.

Метою збору є допомогти армії, що потребує дронів, та об’єднати спільноту архітекторів, урбаністів і дизайнерів задля перемоги у війні. А завдання – заявити про спільноту архітекторів, їх силу на зміни та стати прикладом для інших професійних спільнот.

Для того, щоб зробити великий збір досяжним, його розбивають на багато малих зборів – так кожен архітектор чи урбаніст зможе залучити свою спільноту. Збір організували саме зараз, бо зима та весна є найважчим періодом для зборів, а період перед Різдвом та Новим роком – це час, коли у людей ще є кошти і їх можна спонукати замінити новорічні витрати на донат, кажуть у Фонді.

Одним із перших до збору долучився співзасновник архітектурного бюро archimatika Дмитро Васильєв. Він пообіцяв подвоїти зібрану суму – за кожну надіслану гривню Дмитро додасть одну свою. А засновник студії світлового дизайну Expolight Микола Каблука повідомив, що, підтримуючи ініціативу, його команда виділить 100 тисяч гривень: 50 тисяч особисто від Миколи та ще 50 – від Expolight. Додатково він оголосив, що кожен, хто задонатить від 5 000 гривень отримає бонус – брендовану футболку компанії із гаслом «Прямуй за світлом».

Нагадаємо, благодійна організація «Реактивна Пошта» розробила мобільну майстерню для військових.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button