Біля Майдану Незалежності відкрили раменну Naushi
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
На вулиці Бориса Грінченка 4А в Києві відкрився другий ресторан раменної Naushi. Перший розташовано на Подолі, повідомляє PostEat.
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
В закладі готують рамен як на м’ясному, так на рибному й вегетаріанському бульйоні (з овочів і грибів).
У меню є три види гьодзи, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Пропонують моті з різними смаками: від груші з горгонзолою та лаванди з чорницею до класичної маття.
Заклад розраховано на 28 посадкових місць. Розпис інтер’єру виконувала харківська художниця @bravebirdie.
Дещо з меню:
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті