Біля Майдану Незалежності відкрили раменну Naushi
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На вулиці Бориса Грінченка 4А в Києві відкрився другий ресторан раменної Naushi. Перший розташовано на Подолі, повідомляє PostEat.
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
В закладі готують рамен як на м’ясному, так на рибному й вегетаріанському бульйоні (з овочів і грибів).
У меню є три види гьодзи, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Пропонують моті з різними смаками: від груші з горгонзолою та лаванди з чорницею до класичної маття.
Заклад розраховано на 28 посадкових місць. Розпис інтер’єру виконувала харківська художниця @bravebirdie.
Дещо з меню:
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті