Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/naushi.kyiv

На вулиці Бориса Грінченка 4А в Києві відкрився другий ресторан раменної Naushi. Перший розташовано на Подолі, повідомляє PostEat.

Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.

В закладі готують рамен як на м’ясному, так на рибному й вегетаріанському бульйоні (з овочів і грибів).

У меню є три види гьодзи, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Пропонують моті з різними смаками: від груші з горгонзолою та лаванди з чорницею до класичної маття.

Заклад розраховано на 28 посадкових місць. Розпис інтер’єру виконувала харківська художниця @bravebirdie.

Дещо з меню:

  • Курячий пайтан-рамен — 161/199 гривень,
  • Рамен на рибному бульйоні — 172/213 гривень,
  • Локшина з бульйоном цукемен — 265 гривень,
  • Домбурі з тонкацу (рис із свининою) — 207 гривень,
  • Сет із ґьодза 3х3 — 235 гривень,
  • Курка карааге — 165/194/226 гривень,
  • Онігірадзу з тофу — 165 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button