Біля Майдану Незалежності відкрили раменну Naushi
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 32 днів. За цей час ми опублікували 26955 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
На вулиці Бориса Грінченка 4А в Києві відкрився другий ресторан раменної Naushi. Перший розташовано на Подолі, повідомляє PostEat.
Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.
В закладі готують рамен як на м’ясному, так на рибному й вегетаріанському бульйоні (з овочів і грибів).
У меню є три види гьодзи, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Пропонують моті з різними смаками: від груші з горгонзолою та лаванди з чорницею до класичної маття.
Заклад розраховано на 28 посадкових місць. Розпис інтер’єру виконувала харківська художниця @bravebirdie.
Дещо з меню:
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті