Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 32 днів. За цей час ми опублікували 26955 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/naushi.kyiv

На вулиці Бориса Грінченка 4А в Києві відкрився другий ресторан раменної Naushi. Перший розташовано на Подолі, повідомляє PostEat.

Шеф-кухар привіз із Японії технології приготування, обладнання для локшини і налагодив постачання японських інгредієнтів.

В закладі готують рамен як на м’ясному, так на рибному й вегетаріанському бульйоні (з овочів і грибів).

У меню є три види гьодзи, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Пропонують моті з різними смаками: від груші з горгонзолою та лаванди з чорницею до класичної маття.

Заклад розраховано на 28 посадкових місць. Розпис інтер’єру виконувала харківська художниця @bravebirdie.

Дещо з меню:

  • Курячий пайтан-рамен — 161/199 гривень,
  • Рамен на рибному бульйоні — 172/213 гривень,
  • Локшина з бульйоном цукемен — 265 гривень,
  • Домбурі з тонкацу (рис із свининою) — 207 гривень,
  • Сет із ґьодза 3х3 — 235 гривень,
  • Курка карааге — 165/194/226 гривень,
  • Онігірадзу з тофу — 165 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button