Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23645 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На ділянці метро між станціями «Почайна» і «Тараса Шевченка» просідає тунель, повідомив в інтерв’ю ЕП перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. У тендері йдеться про перебирання оправи тунелю з розкриттям котлованів на всю довжину ділянки — те саме, що зараз робитимуть на «Деміївській».

«Будуть планові роботи. Це якраз питання своєчасного обстеження, ремонту, підтримання його в робочому русі. Немає великих проблем, — повідомив посадовець. — (Тунелі) просідають по висоті, їх треба поміняти».

Поворозник зазначив, що розглядаються варіанти човникового руху одним тунелем, поки другий ремонтуватимуть.

Зараз човниковий рух запустили між станціями «Теремки» та «Деміївська», в той час, як перегін до «Либідської» не працює. За словами заступника Кличка, на ділянці між «Почайною» і «Тараса Шевченка» рух організують інакше: поїзди ніде не розвертатимуться, вони по черзі проїжджатимуть ділянку одним тунелем.

Інтервал між поїздами збільшиться. На ділянці між «Теремками» та «Деміївською» він зараз становить 13-17 хвилин. Поворозник запевнив, що Київпастранс налагодить додатковий наземний транспорт.

Водночас директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор не виключає, що рух ділянкою перекриватимуть.

«Лише після того, як ми будемо мати проєкт організації виконання робіт, ми будемо розуміти, чи будемо ми перекривати рух повністю чи частково, — заявив він в ефірі КИЇВ24. — Я прошу керуватися кінцевим результатом, коли буде повністю проєктна документація. І тільки після того буде розуміння, чи ми перекриваємо рух, чи робимо його човниковим, чи не перекриваємо».

Раніше у метрополітені називали припущення про закриття руху неправдивою інформацією.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button