Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/circuskyiv

У Києві на продаж виставили земельну ділянку на вулиці Дмитрівській, 1А біля цирку та універмагу «Україна», повідомляє КиївВлада.

Ділянка площею 350 квадратних метрів, як зазначено в оголошенні, «підходить як для будівництва житлового будинку, так і для комерційного використання». Продають її за 700 тисяч доларів. 

Згідно з земельним кадастром, ділянка перебуває у приватній власності, її цільове призначення — будівництво торговельно-громадського центру. 

В оголошенні на порталі DIM.Ria власник вказує, що може здавати ділянку в оренду за п’ять тисяч доларів на місяць. Виданню продавець сказав, що готовий здавати й за дві тисячі.

Зараз тут щовівторка та щоп’ятниці проводять фермерські ярмарки.

Коментарі:

    KGB :

    Ще Кличко грошей не нажерся,все ще йому мало .Коли ж його паршива жидівська харя трісне?

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button