Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: twitter.com/shakira

У рідному місті поп-співачки Шакіри — в Барранкільї на півночі Колумбії — встановили присвячену їй бронзову скульптуру заввишки 6,5 метра.

Шакіра, одна з найпопулярніших у Латинській Америці зірок, народилася в Барранкільї 46 років тому. Ім’я, дане їй при народженні й під яким вона стала відомою, — ліванське, її батько походить із родини нью-йорксьских ліванців.

Шакіра зараз. Фото: twitter.com/shakira

Однією з візитівок Шакіри є її танцювальний стиль, що поєднує латиноамериканські танці та арабський «танець живота». Згідно з місцевою легендою, перший такий танок вона виконала у віці чотирьох років на столі ліванського ресторану в Барранкільї. Статуя зображає Шакіру в такому русі.

Скульптуру створив майстер Їно Маркес спільно зі своїми учнями. На табличці поряд зі статуєю докладно пояснюється, що вона означає: зокрема, виконаний з алюмінію низ спідниці символізує морські хвилі.

Самій Шакірі дуже сподобалася скульптура. Вона опублікувала в інстаграмі фото своїх батьків на фоні фігури.

Фото: instagram.com/shakira

Нагадаємо, на Мадейрі встановили одіозний бронзовий бюст португальського футболіста Кріштіану Роналду, який став мемом і який зрештою демонтували, але місцевим жителям він дуже подобався і вони домоглися його повернення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button