Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Станом на 12:40 кількість постраждалих унаслідок ракетного удару в Соломʼянському районі сягнула 49 осіб, а загиблих – двоє. Наразі пожежу локалізовано, ліквідація наслідків триває.

У Соломʼянському районі рятувальники деблокували 17 осіб, врятували 57 осіб та 134 людини евакуювали. Наразі БФ «Соломʼянські котики» оголосили терміновий збір волонтерів для допомоги постраждалим, розбору завалів та заклеювання вибитих вікон.

https://t.me/VA_Kyiv/4105

У Подільському районі сталося загоряння за різними адресами в складських приміщеннях. За однією адресою сталося загоряння у двох автосалонах – пожежу на площі 300 м2 ліквідовано. Повністю згоріли 29 автомобілів, пошкоджено – пʼять. Також зазнали пошкоджень вентиль газопроводу та водопровідна труба. 

У Святошинському районі сталося загоряння уламків на площі 5 м2 поблизу будівлі соціальної сфери – пожежу ліквідовано. Евакуйовано 120 осіб, одного потерпілого передано лікарям.

Фото: ДСНС/Telegram
Фото: ДСНС/Telegram

В Оболонському районі сталося загоряння в складському приміщенні на площі 2000 м2 – пожежу локалізовано.

У Печерському районі відбулись незначні займання у двох недобудовах, а в Деснянському та Голосіївському сталось загоряння уламків на відкритих територіях – усі пожежі ліквідовано.

Проблеми зі світлом та водопостачанням

Станом на 12 дня в усіх районах столиці відновлено водопостачання, проте у Святошинському та Подільському районах, на Виноградарі, на Софіївській та Микільській Борщагівці наразі спостерігають пониження тиску води.

Електропостачання відновили вже 250 тисячам кияни, які залишились без світла через ранковий обстріл. Без живлення залишається частина жителів Куренівки, проте електропостачання там планують повернути до 17:00.

Рух тролейбусів та трамваїв, які затримувались через відсутність напруги в контактній мережі, відновлено, проте рух тролейбусів № 5 та автобусів № 32 на вул. Білицькій змінено через перекриття руху. Також зазнали змін маршрути тролейбуса № 5 та автобуса № 32.

Київська область

Фото: КОВА

У Вишневому внаслідок ранкової атаки уламками пошкоджено 11 багатоквартирних будинків. Понад 700 мешканцям цих будинків надають допомогу, до медиків звернулись 16 осіб, одна з яких – восьмирічна дитина.

У громадах області пошкоджено 16 приватних будинків, дві школи, понад 60 автомобілів, пошкоджено декілька підприємств та складських приміщень, а також сталася пожежа в недобудованій церкві. Унаслідок атаки загинули дві людини.

У Чубинському, що в Бориспільському районі, унаслідок атаки отримала контузію левиця – збита ракета впала за 300 метрів від її вольєра.

Нагадаємо, кількість жертв атаки на Київ 29 грудня зросла до 29 осіб.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button