Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: скріншот з трейлеру фільму

Дистриб’ютор B&H Film Distribution Company випустив трейлер комедійного фільму «Я, «Побєда» і Берлін», знятого за мотивами однойменної книги співака Кузьми Скрябіна. Прем’єра стрічки в кінотеатрах запланована на 21 березня.

Події фільму відбуваються у 1990-их роках: за три дні до запланованого концерту співак-початківець разом зі своїм другом Бартом вирушає до Берліна. Там хлопці планують обміняти стару радянську «Побєду» на новий «Мерс» – кажуть, місцевий колекціонер збирає старі автомобілі.

Фото: скріншот з трейлеру фільму
Фото: скріншот з трейлеру фільму

Кузьма обіцяє дівчині Барбарі повернутися додому на новій «тачці», а хлопцям з гурту – встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все йде не за планом, проте пригода допоможе героям знайти справжнє призначення, йдеться в синопсисі.

Фото: скріншот з трейлеру фільму

Головні ролі зіграли українські актори Іван Бліндар, Марія Стопник та Володимир Гева. Режисером стрічки виступила Ольга Ряшина, а виробництвом займалася кінокомпанія Star Media.

Книга «Я, «Побєда» і Берлін» українського музиканта Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін, вийшла друком у 2006 році. До збірки увійшли дві повісті: «Я, «Побєда» і Берлін» та «Місто, в якому не ходять гроші», а також тексти відомих пісень гурту «Скрябін». У серпні 2020 за мотивами книги розпочались зйомки однойменного фільму.

Нагадаємо, у прокат вийшов фільм про архітектора київської «тарілки» Флоріана Юрʼєва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button