Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На перехресті вулиць Радунської та Бальзака під час руху загорівся тролейбус 37А, повідомляє ДСНС.

Коли почалася пожежа, тролейбус зупинився, й усі пасажири встигли вийти, ніхто не постраждав. Транспортний засіб, однак, був увесь охоплений вогнем і згорів повністю. Пожежники отримали виклик о 12:29, загасили пожежу о 12:51.

У Київпастрансі заявили, що тролейбус був у справному стані, перед виходом на маршрут пройшов необхідні регламентні роботи.

Стверджують, що, за попередньою версією, тролейбус підпалив хтось усередині салону. У репортажі телеканалу «Київ» повідомляється, що один із пасажирів підпалив сидіння.

Згодом речник поліції Києва Дмитро Грищенко в коментарі hromadske зазначив, що згідно з актом, який надала ДСНС, причиною пожежі є коротке замикання.

Учасник групи «Пасажири Києва» В’ячеслав Скриль звертає увагу на те, що в київських тролейбусах переважно відсутні ручки аварійного відкриття дверей та молотки для розбивання вікон. У цьому випадку водій зміг відчинити двері, але в разі пожежі система керування може відмовити.

«Громадський транспорт часом горить. З різних причин і не лише у Києві. Та лише у Києві це відбувається на фоні постійного скорочення випусків і відсутності рівноцінного оновлення», — коментують на каналі Націонал-Урбанізм.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button