Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Nova Post

Група компаній «Нова пошта» змінює назву на NOVA. Зміни стосуються саме групи компаній, а не логістичного оператора – назва служби доставки залишиться незмінною.

«Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року та зі служби доставки вже перетворилась на групу компаній. NovaPay відкриває рахунки для клієнтів, Nova Digital пропонує IT-рішення для бізнесів, Nova Global доставляє з різних континентів, а сама «Нова пошта», окрім доставки, надає послуги іншим бізнесам та працює в Європі.

До групи також входить Nova Post Europe, яка здійснює доставку Європою, а також між ЄС та Україною – вона вже відкрила свої представництва в 11 країнах та має 83 власні відділення. Ще однією компанією в групі NOVA є Supernova Airlines, яка надає швидку доставку з будь-якої точки світу та вже здійснила десятки рейсів між країнами Європи, а згодом розпочне і міжконтинентальні польоти.

У компанії розповіли, що «Нова пошта» перестала бути лише поштою, тому це слово вирішили прибрати та залишили лише NOVA. «Нова пошта» як логістичний оператор залишиться без змін: ребрендинг чи зміну логотипу проводити не будуть, а назва залишиться колишньою. Співвласник групи NOVA Вячеслав Климов розповів, що компанія не збирається зупинятись на цьому та розвиватиметься і в інших напрямках.

Нагадаємо, цього року «Нова пошта» обіцяє робити доставку менш, ніж за добу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button