Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізація: aura-city.com.ua

Від жовтня 2023-го забудовник створив сторінки у фейсбуці та інстаграмі й почав активно рекламувати «багатофункціональний храмовий комплекс з апартаментами», що має з’явитися біля станції метро «Славутич» на лівому березі Києва.

Реклама у фейсбуку. Скриншот: facebook.com/padalka.l

ЖК Aura City будують на Зарічній 45, на ділянці, відведеній під храм Іоана Богослова, який звели у 2016 році. УПЦ МП повідомляла про плани звести на ділянці парафіяльний храмовий комплекс із недільною школою та приміщеннями для церковного хору.

Церква передала ділянку в суборенду компанії «Столичний актив». Та отримала від КМДА та ДАБІ містобудівні умови та дозвіл на будівництво «багатофункціонального храмового комплексу».

Візуалізація: aura-city.com.ua

Тепер же на ділянці навколо церкви будують ЖК. Проте станом на 22 січня, на сайті ЛУН вказано, що проєкт матиме десять поверхів. Щоправда, рендерам проєкту це не відповідає, а раніше інформація була про 25 поверхів. Перші п’ять поверхів займатиме торговельний центр із понад сотнею магазинів. «У цьому комплексі ви маєте можливість жити, працювати і розважатися, жодного разу не залишаючи його стін», — запевняє забудовник.

За даними сайту ЛУН, роботи на будмайданчику зупинилися у червні 2022 року. Девелопером зазначено Status Group, яка будувала, зокрема монументальний Podil Plaza & Residence на багатостраждальній вулиці Глибочицькій.

Стан будмайданчика навесні 2022 року

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button