Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: YOD Group/Facebook

Студія дизайну YOD Group оновила інтерʼєр легендарної львівської кондитерської – «Цукерні». Стіни закладу вкрили унікальним матеріалом на основі яєчної шкарлупи – його створили спеціально для закладу. Більше тонни шкаралупи для створення штукатурки передала одна з українських птахофабрик, але, оскільки шкарлупа з цих яєць була білою, а закладу потрібен був тепліший відтінок, кондитери «Цукерні» зібрали ще близько 200 кілограмів рудої шкарлупи з яєць, які вони використовували у власних виробах, розповіли YOD у коментарі The Village.

Фото: YOD Group/Facebook

Робота над проєктом розпочалась із пошуку нових сенсів та символів «Цукерні» – важливо було не лише оновити антураж, але й переосмислити концепцію культового бренду та додати йому свіжої енергії, розповідають у YOD. Разом з тим, дизайнери хотіли зберегти самобутність закладу та підкреслити його традиції.

Фото: YOD Group/Facebook
Фото: YOD Group/Facebook

Також в інтерʼєрі оновленого закладу використали світле дерево, латунь та мармур. У першій залі кондитерської становили багатоярусну вітрину із солодощами, у другій залі встановили барний острів, а третя, найбільша, має довгий спільний стіл та маленькі столики на одну-дві людини. «Віденські» стільці, які раніше прикрашали заклад, залишили – їх відреставрували і частково пофарбували в білий колір, «як глазурують печиво білою поливкою». 

Колишній інтерʼєр «Цукерні». Фото: lviv.travel

«Цукерня» – це улюблене місце як місцевих мешканців, так і туристів, куди приходять за шляхетною атмосферою, приналежністю до традицій та десертами, приготованими за галицькими рецептами, розповідають у YOD. Історія «Цукерні» розпочалась ще у 1999 році – вже 25 років у кондитерській готують солодощі зі старих родинних рецептів, додаючи до них сучасні інтерпретації.

Нагадаємо, у скандальному  «Монстрі на Подолі» відкрилося кафе.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button