Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Багатоповерхівка в Голосіївському районі.

Сьогодні близько сьомої ранку ворог атакував столицю крилатими ракетами – вже відомо про 13 постраждалих, повідомив міський голова Віталій Кличко.

У Голосіївському районі сталося загоряння 18-поверхового будинку – поруч палали автівки та приміщення СТО. З багатоповерхівки госпіталізували вже шість осіб, серед яких вагітна жінка. Екстрені служби продовжують працювати на місці – під завалами, ймовірно, є загиблі.

У Дніпровському районі унаслідок атаки стався вибух – було пошкоджено дві високовольтних лінії, через що частина споживачів на лівому березі залишились без електроенергії. На лівому березі також було пошкоджено магістраль теплопостачання – наразі фахівці зʼясовують масштаби і скоро розпочнуть ремонтні роботи. Одному постраждалому медики надали допомогу на місці, а ще двох госпіталізували.

Влучання у Дніпровському районі.

У Бучанському та Фастівському районах пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих. 

Влучання у Харківській області. Фото: Олег Синєгубов/Telegram

У Харкові сталось влучання у Слобідському районі – є пошкодження нежитлової інфраструктури, легкі ушкодження отримала 52-річна жінка. Ворог також завдав удару керованими авіабомбами по Харківській області: у різних населених пунктах пошкоджено 10 ангарів, шість приватних будинків, приміщення школи, нежитлові приміщення та автомобілі.

Наслідки російської атаки на Миколаїв.

У Миколаєві внаслідок влучань пошкоджено близько 20 житлових будинків – один чоловік постраждав, проте згодом, на жаль, помер від важкої мінно-вибухової та черепно-мозкової травми. Також відбулось займання ділянки підземного газопроводу та технічної споруди.

Атаки зазнав і Дніпро: два шахеди було збито у Новомосковському районі, через падіння уламків є руйнування на території комунального підприємства. Було пошкоджено будівлі та авто – виникла пожежа, яку рятувальники оперативно загасили.

У місті Дрогобичі Львівської області було чутно вибухи. Влучання відбулось у промисловий обʼєкт – зафіксовано часткове руйнування будівлі, на площі близько 300 м² триває пожежа. Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих немає. Сили ППО також збили одну ракету у Стрийському районі.

Нагадаємо, Харківська кав’ярня збирає гроші на відновлення після російського обстрілу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button