Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Ірпені відновлять ТРЦ «Жираф», який на початку повномасштабного вторгнення був знищений майже на 90% – біля нього відбувались жорстокі бої за місто, повідомляє ірпінське видання Сайт міста Ірпінь.

У жовтні 2022 року власники «Жирафа» розпочали демонтаж зруйнованого ТРЦ та оголосили, що на його місці зʼявиться новий комплекс під тим самим, вже легендарним, брендом. Четвертого лютого на офіційній сторінці центру зʼявився допис із загадковим повідомленням: «Скоро буде сюрприз!». Ймовірно, вже незабаром власники «Жирафа» оголосять про відкриття закладу.

Редакція ірпінського видання дізнався від власників, як виглядатиме оновлений ТРЦ. За їх словами, він буде ще зручнішим для відвідувачів, ніж його попередник. Наразі торговельний центр обнесений металевим парканом, адже у ньому досі відбуваються будівельні роботи.

Фото: Олександр Візігін/АрміяInform
Фото: Олександр Візігін/АрміяInform

Перша битва під Києвом відбулась 27 лютого саме біля «Жирафа». О сьомій ранку з Бучі повідомили, що ворожа колона з понад 100 бойових броньованих машин рухається на Ірпінь – військові розповіли АрміяInform, що росіяни не очікували спротиву, тому просувалися необачно. Окупанти дали кілька черг з автоматичних гармат, потрапивши у житлові будинки, які загорілися – почав горіти і «Жираф». У березні ворог знову спробував взяти «Жираф», де знаходився командний пункт український військових, проте їм це також не вдалось.

Нагадаємо, студія Vovk+Partners Architects розробила ескізи реконструкції Центральної площі Бородянки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button