Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Шляхопровід на Google Maps у 2015 році

Цього року в Києві почнеться реконструкція шляхопроводу біля станції метро «Дарниця», повідомляє Київавтодор.

Шляхопровід на перетині вулиці Будівельників із Броварським проспектом та червоною гілкою метро ввели в експлуатацію у 1963 році. З тих пір жодного разу капітально не ремонтували.

Як зазначає Київавтодор, зараз міст аварійний: гідроізоляція полотна зношена, деформаційні шви втратили герметичність, а бетон і армування опор зазнали корозії.

Крім того, споруда не відповідає чинним нормам вантажопід’ємності, а висота під мостом — сучасним нормативам. Бар’єрна огорожа також небезпечна.

Замінять такі конструкції, як мостове полотно, прогонові будови, опори, фундаменти, перила та огорожі, освітлення. Відремонтують підземні та надземні комунікації, оновлять транспортну розв’язку та підходи до споруди.

Велодоріжку облаштують на тротуарах. Обіцяють подбати про доступність для маломобільних людей.

Цьогоріч у Києві мають завершити реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу та розв’язки на перетині Богатирської з Полярною.

Заплановано почати протиаварійні роботи на мосту Метро та капітальний ремонт ще чотирьох шляхопроводів.

За даними Дептрансу, зараз у Києві ремонту або реконструкції потребують 85 мостів і шляхопроводів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button