Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Володимир Матвійчук/Facebook

Мережа заморожених напівфабрикатів «Галя балувана» вийшла на ринок Великої Британії під назвою «MultiCook». Перший заклад відкрили у місті Бредфорд, що знаходиться у Західному Йоркширі.

Співвласник мережі Володимир Матвійчук розповів Forbes, що франшизу придбала британка за порадою українки – вона приїхала в Луцьк, щоб дізнатися усі деталі («Галя балувана» – це луцька мережа). У магазині в Бредфорді продають заморожені вареники, пельмені, сирники, млинці, деруни, зрази, голубці та інші напівфабрикати. Матвійчук додав, що у компанії вже вісім партнерів в Англії і усі вони українці, а наступною країною відкриття буде Грузія. 

Фото ілюстративні. Фото: Домашні напівфабрикати «Галя Балувана»/Facebook

Наразі магазини MultiCook працюють у понад 20 країнах світу: зокрема в Польщі, Німеччині, Швейцарії, Австрії, Греції, Іспанії, Франції, Канаді та в Туреччині. Нещодавно перший заклад MultiCook відкрили в США – у місті Філадельфія.

Луцький підприємець Володимир Матвійчук відкрив першу «Галю Балувану»у 2018 році – наразі у мережі є 13 власних закладів у Луцьку, а всі решта відкриті за франшизою. Магазини мережі є в кожному обласному центрі України – всього їх 836, а 140 існують закордоном під брендом MultiСook.

Нагадаємо, в Одесі відкрили перше «Міністерство шаурми».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button