Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Alexander Dummer / Unsplash

Переселенці та учасники бойових дій можуть орендувати у Києві житло зі знижкою 50% та можливістю подальшого викупу.

Проєкт «Domivka+ Орендуй та купуй» реалізує комунальне підприємство «Фінансова компанія “Житло-інвест”». Рекламний партнер — компанія ЛУН.

Житло вже збудоване, введене в експлуатацію та з ремонтом. Квартири є комунальною власністю громади Києва. Проживати у квартирах можна одразу після укладання договору оренди.

Орендар сплачує перший внесок у розмірі 5% від вартості квартири й надалі щомісячну орендну плату та окремо платежі в рахунок майбутнього викупу квартири. 

Укладення договору оренди можливе на строк до 10 років. Сума орендної плати встановлюється в розмірі ринкової вартості оренди, визначеної незалежним експертом, і переглядається щорічно.

Викуп квартири здійснюється за ринковою вартістю, що визначається, знов-таки, незалежним експертом на момент укладення договору оренди. Ця сума лишається незмінною протягом усього строку дії договору.

У будь-який момент під час дії договору оренди можна скористатись переважним правом викупу, сплативши всю вартість квартири.

На такі умови можуть претендувати внутрішньо переміщені особи, які прийняті на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання, та учасники бойових дій. Водночас всі громадяни, які не відносяться до пільгових категорій, також можуть отримати житло в оренду з правом викупу на ринкових умовах.

Умови проєкту затвердила у липні минулого року Київрада рішенням №6904/6945 «Про надання КП “Фінансова компанія Житло-інвест” житла в оренду з переважним правом викупу».

Усі наявні у проєкті квартири розміщено на сайті Rieltor від ЛУН. Цей перелік періодично доповнюватиметься.

Детальніше з умовами «Domivka+» можна ознайомитися на сайті «Житло-інвест» за посиланням. Додаткову інформацію можна отримати у відділі продажу за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 42, каб. 222 або за телефонами 044-201-20-51, 067-408-35-55, 067-406-15-55.

Коментарі:

    KGB :

    Та ви що? Невже? А ми,прості,маємо з шкіри лізти,щоб оренду заплатити?

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button