Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Економічна правда

Мережа медичних лабораторій Synevo заявила про накладення арешту на будівлю головного офісу і центральної лабораторії компанії, повідомляє NV Бізнес.

Арешт накладено Личаківським судом Львова за клопотанням ДБР у справі про незаконне виведення з державної власності нерухомого майна у період з 2016 по 2021 року, розповідають в Synevo. У компанії стверджують, що будівлю придбали ще у 2010 році, тож вона «не могла бути виведена з держвласності у 2016—2021 роках».

В компанії додають, що після придбання споруду реконструйували та збільшили площу – за законодавством, після такої реконструкції будівля вважається новоствореним об’єктом. Арешт було накладено без офіційного повідомлення компанії. В Synevo такі дії правоохоронних органів називають «проявом тиску на міжнародну групу Medicover та лабораторію Сінево Україна».

Арешт передбачає заборону власнику будівлі використовувати таку будівлю будь-яким чином – в компанії наголошують, що це є нестандартною для такого роду арештів забороною. Накладення арешту призведе до повної зупинки роботи мережі лабораторій Synevo в Україні, а без послуг залишаться близько 300 тисяч пацієнтів щомісяця.

Мережа медичних лабораторій Synevo є найбільшою в Україні та налічує 340 лабораторних відділень. Synevo входить до європейської мережі лабораторій Synevo та є частиною шведського холдингу Medicover. Компанія представлена у 10 країнах Європи.

Нагадаємо, Верховна Рада створила комісію з розслідування роботи київських посадовців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button