Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
«Планета кіно» у РЦ «Блокбастер». Фото: kyivmaps.com

У київських кінотеатрах мережі «Планета кіно» розпочалася співпраця з платформою «Меморіал героїв». У межах проєкту перед сеансами кіно вмикають пам’ятні ролики про військових, які загинули на фронті. Кінотеатри оновлюватимуть відео кожного тижня. Про це повідомив «Меморіал».

Короткі за тривалістю відео знайомлять з мріями, планами та загалом історіями життя українських військових різного віку та з різних міст. Таким чином керівництво мережі хоче вшанувати пам’ять про полеглих захисників та про їхню жертву заради країни.  

Директорка мережі кінотеатрів «Планета Кіно» зазначила:

«Ми маємо пам’ятати тих, кому завдячуємо нашим життям та свободою. А також передати цю пам’ять нашим дітям, тому і приєдналися до ініціативи Платформи Меморіал».

Фото: скріншот з відео на сторінці «Меморіал героїв» у Facebook

Покази відеороликів не обмежуються лише Києвом, а відбуваються по всій країні. Надалі «Меморіал героїв» планує ще більше розширити перелік локацій для програми. Адже такі відео у кінозалах, як зазначає співзасновниця «Меморіалу», є не лише жестом пам’яті та підтримкою для рідних загиблих, а й нагадуванням нашому суспільству про людей, яким ми завдячуємо своїм життям.

Раніше «Хмарочос» розповідав як київські кінотеатри перетворилися на «багатофункціональні центри».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button