Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізація багаторівневого паркінгу

КМДА провела конкурс з залучення інвестора для будівництва п’ятиповерхового паркінга на вулиця Шовковичній 39, повідомляє Інформатор.

Його будуватимуть замість входу до Олександрівської клінічної лікарні, як випливає з оголошення на сайті КМДА. Зараз на ділянці, відведеній під будівництво, розташовано також наземну парковку.

Проєкт передбачає реконструкцію прохідної лікарні, будівництво вхідної групи, аптеки, деяких приміщень медичного призначення та технічних приміщень, а також терасу і парк. П’ятиповерховий паркінг розраховано на 300 автомобілів.

Умови конкурсу та передпроєктну документацію було розроблено ще до повномасштабного вторгнення, у 2021 році. Тоді вартість будівництва оцінювали у 470 мільйонів гривень. Земля перебуває у комунальній власності. Торік інвестиційна комісія Київради затвердила умови конкурсу.

Територія Олександрівської лікарні протягом багатьох років була епіцентром антизабудовних протестів. Зокрема, впритул до лікарні планували звести 35-поверхівку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button