Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: MAKHNO

У студії дизайну та архітектури MAKHNO з’явилася капсульна колекція артсвітильників та декору LEHIT з плавними формами і новим дизайн-принципом.

Назва пов’язана зі словом «легіт», яке означає легкий теплий вітерець, що приносить весну та оновлення. Адже MAKHNO пропонує свіжий погляд на форму і організацію предметів у просторі. Тепер вони транслюють легкість та мінливість, наче пливуть у повітрі, випромінюючи сяяння, надихаючи усе навколишнє небесною красою свого буття.

Фото: MAKHNO

Вироби, представлені у новій колекції:

PLAVNYK – візуальний центр колекції та будь-якого приміщення, де б він не з’явився. Виготовлений з легкого авторського матеріалу, він може сягати майже двох метрів заввишки. Це справжня сяюча артскульптура, артоб’єкт у повітрі. Його форма створює приємну динаміку, відчуття легкого руху у часі та просторі.

CHOVEN – понад двометровий повздовжний світильник, що здатен освітити будь-який стіл, барну стійку чи цілий коридор. А завдяки своїй дивовижній художній формі, він стане окрасою приміщення та улюбленцем ваших гостей. CHOVEN так зветься, адже ця лампа ніби тихо пропливає у просторі перед вами.

MUSHROOM LAMP – один з найдивовижніших дизайнерських світильників у світі. Його натуроморфна форма та химерний світловий дизайн перенесуть вас на чарівну галявину, місце мерехтливого радісного спокою. Ці «грибочки» можуть бути різних форм, розмірів та матеріалів. У якості нічників, настільних та підлогових ламп.

Фото: MAKHNO

MUSHLYA – неймовірний дизайнерський світильник, виконаний за унікальною технікою тонкого нашарування. Може сягати до метра в ширину. Ця небесно-морська дивовижа ідеально прикрасить як вишукані, так і мінімалістично-стримані інтер’єри, а особливо, артпростори.

KALYNA – світильник, що є даниною українській естетиці. Понад десять окремих керамічних сяючих сфер збираються у смачне гроно, яке випромінює світло в усі боки, створюючи вибагливий світловий дизайн. Калина є одним з символів України. Вражаюча естетика цієї лампи не залишає байдужих.

ZLIT – крісло, що вчить дивитися вище, мріяти і будувати далекоглядні плани. Адже сконструйоване так, щоб ваш погляд линув у височінь. Поєднання керамічного конструктиву й текстильної м’якої частини транслює відчуття міцної стабільності та легкої мрійливості водночас. Ваше улюблене місце в кімнаті.

Фото: MAKHNO

BULBA – керамічне дзеркало несиметричної, неординарної форми, створене наче з легких повітряних бульбашок. До речі, саме так і перекладається його назва. Цей артоб’єкт додасть красу у ваш простір, щоб віддзеркалювати її щодня. Виготовляється за авторською керамічною технікою вручну, а потім випалюється.

QUADROPOD – найдивовижніше ноу-хау колекції для всіх, хто шукає радикально новий естетичний і максимально адаптивний принцип оформлення простору. Це інноваційний керамічний блок, що здатен формувати різноманітні декоративні елементи інтер’єру та екстер’єру, як конструктор. З таких блоків можна легко створити дивовижну 3D-стіну, артполичку або інший елемент. Це дозволяє дизайнерам та архітекторам переосмислити увесь процес проєктування, додаючи нові функціонально-естетичні можливості, змінюючи форму та організацію елементів будь-яким чином.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button