Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 24 березня по 14 квітня найбільша всеукраїнська волонтерська мережа Volunteer Community та громадська організація «Зграя» проведуть благодійну акцію «Конвертуємо книги в допомогу». Вона приурочена міжнародній ініціативі “День добрих справ”, яка одночасно проходить в 120 країнах за участі тисяч волонтерів. 

Волонтери збиратимуть книги для подальшого благодійного розпродажу. Усі кошти, отримані від продажу, будуть використані для підтримки кризових категорій українців.

Благодійники запрошують усіх, хто має можливість, приєднатися до благодійної  ініціативи. Для цього необхідно пожертвувати художню й наукову літературу в хорошому стані українською і англійською мовами. 

Якщо ви хочете приєднатися до акції, шукайте представників Volunteer Community у своєму місті на сайті – vcua.org.

Довідка:
Волонтерська мережа Volunteer Community має 32 центри, які працюють у 25 містах України. Вона реалізує соціальні проекти та ініціативи, які направлені на допомогу нужденним людям похилого віку, дітям групи ризику, людям з особливими потребами, розвиває проекти у соціально важливих сферах життєдіяльності – екологія, допомога тваринам, здоровий спосіб життя, а також займається освітою волонтерів. 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button