Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23578 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Внаслідок падіння уламку російської ракети в Києві сьогодні вранці зруйновано частину Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, повідомляє Міністерство культури.

Фото: МКІП

Вщент зруйновано спортивну залу, конгрес-хол та виставковий центр центрального корпусу.

Суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та аудиторії.

Травмовано завідувачку лабораторії Академії, її доправили до лікарні. Загалом КМДА та рятувальні служби повідомляють про сімох постраждалих. Рятувальники продовжують розбирати завали. 

Кореспондентка hromadske повідомляє, що під час атаки в приміщенні відбувалось навчання. У трьох постраждалих, серед яких дві вагітні жінки, — гостра реакція на стрес. 33-річна жінка зазнала закритої черепно-мозкової травми та забійних ран. Її шпиталізували. 16-річну дівчину з політравмою відвезли до «Охматдиту».

Академію розташовано на вулиці Бойчука в Печерському районі, неподалік від Ботсаду Гришка.

Нагадаємо, вранці 25 березня росіяни завдали удару по Києву двома балістичними ракетами, обидві збито. Уламки впали також у Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому та Голосіївському районах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button