Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ВолиньPost

Перший заклад нової мережі від співзасновника магазинів напівфабрикатів «Галя Балувана» Володимира Матвійчука з’явиться у Луцьку в травні. Згодом, через продаж франшизи, цілу мережу Gabar планують створити як в Україні, так і закордоном.

Унікальність концепції закладів полягатиме у видачі страв протягом п’яти-семи хвилин і наявності в меню понад сотні позицій, які постійно оновлюватимуться.

«Ми позиціонуємо «Gabar» як мультифункціональний заклад. Він поєднує кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі. Таким чином, ми будемо готові закрити будь-який запит клієнта. Наш відвідувач зможе і випити кави зранку, і підкріпитися в час обідньої перерви, і повечеряти з сім’єю», – розповідає Матвійчук.

За словами бізнесмена, багато позицій меню тестувалися серед клієнтів «Галі Балуваної», але меню нових закладів складатиметься не лише з традиційної української кухні. Відвідувачам пропонуватимуть страви країн Азії, Європи та Америки.

Також у Gabar будуть позиції для вегетаріанців, прихильників здорового харчування та любителів фастфуду. Адже власник прагне задовольнити смаки якнайбільшої кількості гостей.

Нещодавно «Хмарочос» розповідав, що у Києві відкрився новий музичний бар «1/2» від співзасновника клубу «XLIБ».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button