Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З початком року більшість бетторів, що планує робити ставки  в GGBET Україна на спорт, вже знаходиться в пошуках оптимального турніру. В цьому році відбудеться досить велика кількість різноманітних спортивних подій. Це підвищить шанси клієнтів букмекерських компаній на отримання цінних призів. У цьому році є можливість спостерігати за Олімпійськими іграми та футбольним Євро. Всі змагання, що будуть відбуватися в рамках подібних турнірів, матимуть непогані коефіцієнти, які точно сподобаються більшості бетторів. 

Головні спортивні події 2024 року

На офіційному сайті букмекерської компанії буде можливість укладати парі на наступні види спортивних подій:

  1. Плей-оф континентальної хокейної ліги. Проводиться з березня по квітень. Команди будуть змагатися за шанс стати власниками Кубка Гагаріна. 
  2. Турнір претендентів із шахів. Проходить у період з 2 по 25 квітня. 
  3. Чемпіонат світу зі снукеру. Проходить з 20 квітня по 6 травня. Є великі шанси, що Ронні О’Салліван стане чемпіоном вже у 8 раз. 
  4. Чемпіонат світу по хокею. Проходитиме з 10 по 26 травня. В бою зійдуться кращі світові команди. Тому очікується, що змагання будуть феєричні. 
  5. Ролан Гаррос із тенісу. Проходить із 26 травня по 8 червня у Парижі. 
  6. Плей-оф національної хокейної ліги. Буде проходити з травня по червень. Кращі команди Північної Америки зійдуться, щоб позмагатися за отримання Кубка Стенлі. 
  7. Фінал Ліги чемпіонів із футболу. Відбудеться 1 червня. Наразі ще невідомо, які саме команди зійдуться у двобої. Але вже можна з упевненістю сказати, що матч буде дивовижним. 
  8. Євро-2024 з футболу. Матчі будуть проходити протягом місяця — з 14 червня по 14 липня. Кращі національні команди Європи будуть змагатися за чемпіонство, що триває протягом 4 років. Під час кваліфікації, що проходить наразі, у змаганнях беруть участь 53 команди. З них всього 23 потраплять до основної стадії турніру. 
  9. Тур де Франс із велоспорту. Беттори з України будуть мати можливість укласти парі навіть на велоспорт. Змагання будуть проходити з 29 червня по 21 липня. 
  10. Вімблдонський турнір. Якщо ви є великим фанатом тенісу, то цей турнір не можна пропустити. Адже на кращих кортах зійдуться найвідоміші тенісисти, тому змагання обіцяють бути яскравими. 
  11. Олімпіада-2024. Найвідоміше змагання серед фанатів літніх видів спорту. В заявці вказано 32 дисципліни, серед яких є навіть скейтбордінг, серфінг, брейкінг та скелелазіння. 

Велике різноманіття турнірів точно дозволить більшості бетторів обрати для себе найкраще рішення для укладання різних парі для отримання максимальних призів від букмекера. 

Різноманіття кіберспортивних турнірів

Особливої уваги заслуговують турніри, що передбачають змагання між кращими командами з кіберспорту. До категорії найочікуваніших входять:

  1. ESL Pro League Season 19. Пройде з 23 квітня по 12 травня на Мальті. Призовий фонд сягає 750 000 доларів. 
  2. BetBoom Dacha Belgrade. Турнір проводиться в Белграді з 14 по 19 травня. Команди будуть змагатися за призовий фонд у розмірі 500 000 доларів. 
  3. IEM Dallas. Команди по кіберспорту з’їдуться до Далласу, щоб у період з 27 травня по 2 червня позмагатися за приз у розмірі 250 000 доларів. 
  4. BLAST Premier Spring Final 2024. Турнір пройде у Лондоні з 12 по 16 червня. Призовий фонд доходить до 425 000 доларів. 
  5. Esports World Cup 2024. Досить очікуваний турнір, що пройде в Саудівській Аравії у місті Ер-Ріяд 17 липня. Наразі розмір призового фонду невідомий. 
  6. BLAST Premier Fall Groups 2024. Пройде з 26 липня по 4 серпня у Копенгагені. Призовий фонд сягає 190 000 доларів. 
  7. IEM Cologne. Турнір пройде у Кельні в період з 7 по 18 серпня. Команди будуть змагатися за призовий фонд у розмірі 1 млн доларів. 
  8. ESL Pro League Season 20. Змагання пройдуть на Мальті з 3 по 22 вересня. Призовий фонд сягає 750 000 доларів. 

Можна з упевненістю сказати, що у 2024 році пройде досить багато турнірів. Всі матчі будуть транслюватися на сайті букмекерів. Тому у бетторів є гарна можливість укласти вигідні парі та отримати щедрі призи.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button