Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Американські благодійники відбудували зруйнований житловий будинок у селі Мироцьке Бучанського району.

Відбудовою займалася американська некомерційна організація Global Empowerment Mission у партнерстві з представництвом Агентства ООН у справах біженців в Україні.

До пошкодження будинок на вулиці Центральній, 6 складався з 16 квартир, у яких мешкало 50 осіб. Пряме влучання російського снаряда спричинило велику пожежу, внаслідок якої чотири квартири згоріли повністю і дві – частково. Пожежа зробила верхні поверхи будинку та горище непридатними для використання, впало внутрішнє оздоблення, квартири було частково затоплено, покрівлю знищено, а фасад пошкоджено.

Ремонт включав відбудову фасаду, заміну вікон і дверей, ремонт квартир, відновлення горищного приміщення та покрівлі.

Офіційно відкриття після відбудови почнеться об 11:00 26 квітня.

Відбудову для Бучанської громади проводять за програмою «Надія для Бучі», запущеною в червні 2022 року. GEM та її партнери розпочали відбудову найменш пошкоджених об’єктів: уже відремонтували ⁠180 приватних і 10 багатоквартирних будинків, сім лікарень, дві громадські будівлі та дев’ять шкіл.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button